WAPPUKABAREE 2021

Toukokuu on Turun ylioppilasteatterilla Striimikuu!
21.4.2021
#TilaaTaiteelle-kampanja vaatii taiteilijoille pysyviä tiloja Turussa
23.4.2021

WAPPUKABAREE 2021

Vappuisa kansamme kuunnelkaa, TYT teille (taas) suuren ilon julistaa!

On vuosi 2021, toinen koronakevät. Ehkä jo viimeinen??? Ei voi tietää! Vaikka viime keväänä vannoimme, että tämä oli sitten vittu ensimmäinen ja viimeinen virtuaalinen sketsilähetys wapunaattona niin älkää peljätkö – olemme pyörtäneet sanamme, ja Wapun Henki saapuu luoksenne TYT:n kaikkien aikojen toisen Virtuaalisen Wappukabareen muodossa!

Tänä(kään) vuonna ei tarvitse tuskailla liian tiukasti pieneen ahtautuneena tuhannen muun hikisen ja/tai humaltuneen vapunviettäjän kanssa tai kömpiä heidän yli jonottaaksesi kabareen parhaan sketsin aikana vessaan. Voit nauttia kabareen tänä(kin) vuonna vaikka omalta sohvaltasi käsin siman tai skumpan tai muun valitsemasi virvokkeen (omakustanteinen) kanssa!

Virtuaalista Wappukabareeta pääset seuraamaan ostamalla lipun Lyytistä, jota vastaan saat Lyytissä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin vapunaattona. Lippu saapuu sähköpostiisi arviolta juuri ennen lähetystä, ja livelähetys alkaa tosissaan klo 19.00! Esityksen arvioitu kesto on noin 1h 30min. Ehkä alle, ehkä yli. Who knows, it is wappu magic!

Voit valita alta lippuvaihtoehdon oman maksukykysi mukaan. Kaikki lipputulot menevät Turun ylioppilasteatterin tukemiseen.

  • Pikku simasuun lippu 5€
  • Mainion munkinpaistajan lippu 10€
  • Boolikierroksen kuninkaallisen lippu 15 €
  • Pieni simasuu on laittanut terästettä mukiin -lippu 20 €
  • ”Se on shampanjaa, ei skumppaa” lippu 30 €
  • Ikuinen vappu -lippu 50 €

Liput pääset ostamaan täältä

Kerro meille tunnelmia kotikatsomosta tägäämällä @ turunylioppilasteatteri ja käyttämällä häsää #virtuaalinenwappukabaree!

Katsojakommentteja viime vuodelta:

”Ei ollu niin huono ku pelkäsin”
”Toivottavasti ei enää koskaan livekabareeta. Nyt saa olla katsomossa rauhassa alasti”
”Nauroin kolme kertaa”