Liput

Osta tai varaa liput!

Osta lippusi esityksiin alla olevasta valikosta. Jokaiselle esityspäivälle ja esitykselle on oma lipunostolinkkinsä, josta selviää myös esityksen tarkemmat lippuhinnat ja muut tiedot. Varmistathan lippuja ostaessasi, että olet ostanut ne oikealle päivälle. Jos tarvitset apua lippujen ostossa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 040 823 4791 (teatterisihteerin päivystysaikoina, jotka löydät etusivulta) tai info@turunylioppilasteatteri.fi.

Tarkemmat tiedot teatteriin saapumisesta löydät täältä. Teatteritilan esteettömyydestä voi lukea lisää täältä. Tervetuloa teatteriin!

Peruuttaaksesi tai vaihtaaksesi lippusi ota yhteyttä info@turunylioppilasteatteri.fi. Mikäli peruutus on tehty 2 päivää ennen esitystä, palautamme ennakkoon maksetun lipun hinnan (poislukien sairastumiset). Näytöksiin on usein halukkaita katsojia jonoksi asti, joten olethan ystävällinen ja otat yhteyttä heti, jos sinulle tulee este etkä pääsekään katsomaan näytöstä valitsemanasi päivänä!

 

Liput

Alennusryhmät

Alennusryhmään kuuluvat opiskelijat, työttömät, eläkeläiset sekä ase- ja siviilipalvelusta suorittavat.

TYT:n jäsenille lippu 4 €.

Ryhmäliput (10+)

Ryhmävarauksissa (vähintään 10 henkilöä) otathan yhteyttä suoraan teatteriin. Jos ryhmäsi estyy pääsemästä esitykseen, muistathan perua varauksen ottamalla yhteyttä teatteriin.

Lippujen lunastaminen

Liput voi maksaa teatterissa käteisellä, pankkikortilla tai Smartum-seteleillä.

Ennakkoon maksetuissa lipuissa sinun tulee ilmoittautua lipputiskille ennen esitystä.

Lipunmyynti alkaa teatterissa tuntia ennen esitystä. Maksamattomat lippuvaraukset tulee lunastaa 15 min ennen esitystä.

Lisätietoja teatteriin saapumisesta saat täältä.

Mikäli esitys peruuntuu

Mikäli esitys perutaan esimerkiksi näyttelijän sairastumisesta johtuen, lippunsa varanneet voivat tehdä uuden varauksen toiselle näytöspäivälle. Lippunsa jo maksaneet voivat varata lippunsa uuteen näytökseen veloituksetta ja lunastaa uuden lipun lipunmyynnissä näyttämällä kuittia maksetuista lipuista peruttuun näytökseen. Lippunsa jo maksaneet voivat saada lipun arvon takaisin myös lahjakorttina.

Lahjakortit

Anna lahjaksi teatterielämys! TYT:n lahjakortti toimii maksuvälineenä kaikkiin teatterin omiin esityksiin, ja se on voimassa yhden vuoden. Lahjakortilla maksettavat liput voi varata etukäteen Lyyti-palvelun kautta, ja ne maksetaan paikan päällä lahjakorttia näyttämällä. Lahjakortteja myydään paikan päällä teatterilla näytösten ja tapahtumien yhteydessä, tai ottamalla yhteyttä info@turunylioppilasteatteri.fi. Tule hakemaan lahja tyypille, jolla on jo kaikkea!

Yhteydenotot puhelimitse teatterisihteerin päivystysaikoina 040 823 4791 tai info@turunylioppilasteatteri.fi.