TYT:n kesäklubi pelastaa kesäteatterikesän

Frankensteinin työryhmästartit heinäkuussa 2020
1.7.2020
M E D E I A yms.
7.7.2020

TYT:n kesäklubi pelastaa kesäteatterikesän

Liedon Vanhalinnassa nähdään teatteria tänäkin kesänä

Kesäksi 2020 suunniteltu kesäteatterinäytelmä Kellokosken prinsessa jouduttiin siirtämään vuodelle 2021, koska kevään poikkeusolojen takia kokopitkän näytelmän harjoituskautta ei saatu ajoissa aloitettua.

Vaikka kesäksi 2020 suunniteltu Kellokosken Prinsessa jouduttiin kevään poikkeusolojen takia siirtämään ensi vuodelle, Vanhalinnan upeissa maisemissa pääsee siitäkin huolimatta seuraamaan kesäteatteria. Teatteritila järjestetty Vanhalinnaan niin, että katsomo on paikkamäärältään pieni, ja yleisölle on tarjolla mahdollisuus käsienpesuun ja käsidesiä. Hyvästä hygieniasta pidetään huolta, jotta kaikilla on mahdollisuus mukavaan teatterikokemukseen. TYT:lle on ensisijaisen tärkeää että teatterissa käyminen on yleisölle turvallista.

TYT:n kesäklubi tuo Vanhalinnaan värikästä ohjelmistoa

Turun ylioppilasteatteri on ilokseen saanut Liedon Vanhalinnaan vierailijoita, jotka osaltaan paikkaavat kesäteatterikatoa. Heinäkuussa Vanhalinnassa seikkailee hirviöitä, kun Hukkateatteri esittää koko perheelle sopivaa musiikkinäytelmää Töivrih – Hirviöt! Jos hirviöitä mielii katsomaan, kannattaa olla nopea ja ostaa liput jo nyt. Hirviöistä voit lukea lisää täältä. Hirviöiden jälkeen Vanhalinnan valtaa elokuussa TYT:n kesäklubi, jossa nähdään kuukauden aikana kolme erilaista esitystä. Tarjonnasta ei ole puutetta, kun kesäklubilla nähdään monologi, improa sekä TYT:n lauluilta!

Kesäklubin avaa monologiesitys Medeia yms., jota nähdään Vanhalinnassa kuuden esityksen verran. Medeia yms. on työryhmälähtöinen monologiteos, joka tutkii sukupuolten välistä tasa-arvoa antiikin Kreikan mytologian naiskuvan kautta. Voit lukea esityksestä lisää täältä.

Improa kesäiltaan tuo improryhmä Läsnäolopakon improvisoitu kesäteatterinäytelmä, jossa nähdään kaikki kesäteatterikliseet yhdessä näytelmässä. Tutun Läsnisläiseen tyyliin mukana on myös musiikkia, tällä kertaa iloiseen kesäteatterityyliin!

Myös TYT:n lauluryhmä on kunnostautunut ja pitää meille elokuussa ihanan kesäisen lauluillan. Supersuositut lauluillat ovat keränneet vankan katsoja- ja kuuntelijakunnan, joten mikä olisikaan ihanampaa kuin siirtää tämä ihana ilta kauniiseen kesämiljööseen Vanhalinnaan. Läsniksen impronäytelmästä ja TYT:n lauluryhmän lauluillasta lisää tietoa tulossa pian. Kannattaa seurata myös FB-sivujamme!

Yhtä kaikki, Vanhalinnan ihanaan miljööseen pääsee siis tänäkin vuonna katsomaan teatteria. Kun ohjelmistoa on tarjolla näin monenlaista, Vanhalinnaanhan pääsee vierailulle vaikka kuinka monesti kun tulet katsomaan kaikki kesäklubin esitykset!

Liput kesäklubin esityksiin ja muihin vierailuesityksiin pääset ostamaan täältä.